perjantai 20. tammikuuta 2012

Linda & PUMP´n PLUMP LIP CONTOUR

Moikka,

olen Linda ja jatkossa tulet kuulemaan minustakin näillä Even blogin sivuilla. Tulen kertomaan omia kokemuksia ja ajatuksia ihonhoitoon, meikkiin ja yleisesti kauneudenhoitoalaan liittyen.

Olen alunperin Keski-Suomesta kotoisin oleva, 28-vuotias ylioppilas ja kosmetologi . Ihonhoidosta ja kauneusalasta olen ollut kiinnostunut aina. Ko. tutkinto olikin heti mielessä, kun aloin aikoinaan pohtimaan mikä ala voisi olla minulle hyvä.  Suoritin kosmetologitutkintoni  Helsingissä SKY-Opistossa vuonna 2008.
Evessä toimin myymälän puolella ajanvarauksessa, tuoteneuvonnassa ja -myynnissä. Työhöni kuuluu näiden lisäksi myös iso skaala muita myymälään liittyviä työtehtäviä.  Nyt tuorein aluevaltaukseni on tämä blogimaailma, joten nähdään täällä tasaisin väliajoin .


Isadora PUMP´n PLUMP LIP CONTOUR, 72 Cherry


Olen aina ollut tosi arka käyttämään huulipunia. Etenkään en pidä niistä siksi, koska en luota niiden pysyvyyteen. Tuntuu, että pitäisi olla koko ajan peili lähettyvillä, jotta voisi tarkastaa onko väri vielä paikoillaan. Koen huulipunien kanssa, että niitä täytyy koko ajan vahtia; onko puna levinnyt päivän mittaan yli huulien,  onko väristä enää vain reunat jäljellä ja keskeltä paistaa oma huulen sävy. Olen sentään juonut kerran lasista ja puhunutkin jonkin verran ja heti väri on poissa.  Koen, että jos huulipuna ei ole hyvin paikoillaan, se laittaa koko meikin näyttämään hassulta.

Päätin testata Isadoran paksua huulikynää sävyssä Cherry 72, sillä väri oli houkutellut jo jonkin aikaa hyllyssä.  Ohjeistuksessa mainitaan, että kynää voi käyttää huulenrajaukseen huulipunan kanssa tai koko huulille ihan sellaisenaan. Väri oli todella helppo levittää kynän terän paksuuden ja pehmeyden ansiosta. Koostumus oli voidemaisempi kuin tavallisissa huultenrajauskynissä, jotka ovat usein kuivia ja jämäköitä. Väri levittyi tasaisesti ja vaikka kärki on paksu, niin huulten reunat saa silti tarkasti rajattua. Laitoin värin huulilleni ehkä noin puolessa välissä työpäivääni.  Puhun työpäivän aikana todella paljon ja juon vähän väliä juomapullostani vettä.  Lounaankin jälkeen väri oli yhä tallella eikä juomalasin reunaankaan jäänyt punaista jälkeä. Olin hämmästynyt. Kun pääsin illalla kotiin, tein pussaustestin poskelle.  Kotona tuli kyllä eka kommentti, että ”et tule levittämään sitä huuliväriäs muhun!” Mutta sanoin, että tämä testi on nyt tehtävä ja tulos oli, että poskelle ei jäänyt mitään. Ei sitten yhtään mitään.  Totesin, että noniin, katsopas itsekin! Olin taas hämmentynyt. Totesin, että tämä puna on nyt sellainen jota pystyisin käyttämään.

PUMP´n PLUMP LIP CONTOUR:n alle ei tarvitse laittaa huulivoidetta, koska koostumus on voidemaisempi. Väri pysyy kuitenkin niin hyvin, että jos on taipumusta kuiville huulille, kannattaa alle sipaista ensin hieman huulivoidetta. Muuten sitä pääsee laittamaan vasta pitkän ajan kuluttua, kun väriä ei tarvitse koko ajan laittaa huulille uudestaan ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti